• Gratis levering vanaf €30
 • Veilige betaling
 • Voor 15u besteld, morgen in huis
 • Erkende apotheek

Xls med. eetlustremmer v2 caps 60

Meer afbeeldingen

Xls med. eetlustremmer v2 caps 60
Xls med. eetlustremmer v2 caps 60

10%

Special Price € 40,49

Normale prijs: € 44,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer is een doeltreffend product om de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetgewoonten af te remmen.

XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht en voor algemene gewichtscontrole. De veiligheid en de doeltreffendheid ervan werden beoordeeld overeenkomstig de Europese richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen.

De producten van XL-S Medical worden vervaardigd met wetenschappelijk ontwikkelde natuurlijke werkzame stoffen, waarvan de veiligheid en doeltreffendheid door een onafhankelijke partij worden beoordeeld.

Voor bijkomende informatie over gewichtsbeheersing en hoe u gezonder en evenwichtiger kunt leven, kunt u surfen naar www.xlsmedical.be

Gebruik

Neem elke dag 2 capsules met een vol glas water, 30 minuten vóór de 3 hoofdmaaltijden.

 • Neem maximaal 9 tabletten per dag.
 • Dit product is geen maaltijdvervanger.
 • We raden aan dat u, als u XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer gebruikt, voldoende water drinkt (min. 2 liter) per dag.
 • U kunt XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer veilig blijven gebruiken als u uw doelgewicht bereikt hebt, bijvoorbeeld op momenten dat u vaker knagende honger voelt of meer trek hebt, om gewichtstoename te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen:

Alleen aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar dient onder toezicht van een arts, diëtiste of apotheker te gebeuren.

Neem XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer niet tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft, of als uw BMI (Body Mass Index) lager is dan 18,5. We bevelen aan dat u uw BMI berekent voordat u dit product gebruikt, en tijdens het gebruik ervan.

U moet de capsule van XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer in zijn geheel innemen met een vol glas water (ongeveer 250 ml). Open de capsule niet en vermijd om het product in poedervorm in te nemen (om te vermijden dat u stikt).

Om de gunstige werking van de vezels op de maag-darmtransit in de hand te werken, raden we aan dat u minstens 2 liter water per dag drinkt. U kunt licht geconstipeerd raken als u te weinig drinkt. Als u hier last van krijgt, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer neemt als u:

 • diabetes hebt, want XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer kan de glucoseniveaus in het plasma afvlakken die dan de secretie van insuline beperken. Diabetespatiënten moeten mogelijk hun dagelijkse diabetesbehandeling aanpassen om hypoglykemische aanvallen te vermijden.
 • medicatie neemt om uw cholesterol te verlagen.
 • angiotensine-conversie-enzym (ACE)-remmers neemt, angiotensinereceptorblokkers (ARB's) of kaliumsparende diuretica.
 • nierproblemen hebt, aangezien dit product kalium bevat.
 • een jodiumbeperkt dieet volgt, aangezien dit product sporen van jodium bevat.
 • een medische aandoening hebt.

We bevelen aan om medicatie minstens 1 uur vóór of vier uur na XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer te nemen. Pas de dosis aan op aanraden van uw arts of apotheker.

De incidentie van bijwerkingen die werden gemeld, was heel laag (≤ 0,01 %). Deze overgevoeligheidsreacties waren typisch voor voedselallergieën, zoals uitslag, jeuk, lichte zwelling en lichte maag-darmklachten. In die gevallen moet u de behandeling stopzetten.

Neem dit product niet in als u allergisch bent voor sulfide of een van de vermelde ingrediënten. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als er allergische reacties optreden, zoals huiduitslag of ademhalingsproblemen, of andere bijwerkingen.

Bewaring:

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Bewaren op een droge plaats en niet boven 25 °C.
 • Uiterste houdbaarheidsdatum: zie verpakking en blisterverpakking.

Het gewenste gewicht bereiken met XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer:

Aangezien XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer nemen een belangrijke stap is bij het onder controle houden van uw gewicht, kunt u het product best zien als een onderdeel van een algemeen plan voor gewichtsbeheersing. Om uw gewicht doeltreffend onder controle te houden, is een langdurig engagement en gezonde levensstijl nodig.

Eigenschappen

• Bevordert het verzadigingsgevoel

XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer zwelt op tot 200 x zijn oorspronkelijke formaat zoals een ballon. Er wordt een dikke, onverteerbare gel gevormd die 30-43 % van uw maag vult. Dat vertraagt de vertering, zodat u een aangenaam verzadigd gevoel hebt.

• Houdt eetlust en hongergevoel onder controle

De dikke, stroperige en onverteerbare gel die wordt gevormd, beperkt het contact van het voedsel met de verteringsenzymen en van voedingsstoffen met het absorberende oppervlak van de darmen. Daardoor hebt u een vlakkere en langere glucoserespons na een maaltijd (en hebt u geen suikerpiek). Zo hebt u minder eetlust, minder knagende honger en zin in eten.

Samenstelling

Elke capsule bevat:

Actief bestanddeel: Redusure™, een gepatenteerde mix van voedingsvezels met hoge zwelcapaciteit.

Hulpstoffen: kaliumbicarbonaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Het veiligheids- en tolerantieprofiel van XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer is grondig onderzocht.

XL-S Medical SPECIALIST Eetlust Remmer bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen.

Extra informatie

CNK 3381860
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent PERRIGO