• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Pku anamix infant 400g

Meer afbeeldingen

Pku anamix infant 400g
Pku anamix infant 400g

10%

Special Price € 53,10

Normale prijs: € 59,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

PKU Anamix infant is geschikt voor de dieetbehandeling van fenylketonurie bij zuigelingen van 0 tot 12 maanden en als aanvulling bij kinderen tot 3 jaar. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Een fenylalaninevrije dieetvoeding voor zuigelingen, in poedervorm gesuppleerd met lange keten meervoudig onverzadigde vetzuren (LCP's) en prebiotica. Het bevat essentiële en niet- essentiële aminozuren, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en spoorelementen.

Kan niet worden gebruikt als enige bron van voeding, maar moet worden gegeven in combinatie met een andere eiwitbron, om te voorzien in de behoefte aan fenylalanine.

Voor de dieetbehandeling van bewezen fenylketonurie bij zuigelingen van 0 tot 12 maanden en als aanvulling bij kinderen tot 3 jaar.

PKU Anamix infant is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd.

Bevat melk.

Bewaaradvies

Gesloten: Aanbevolen koel en droog bewaren.

Open: Na openen binnen 2 weken gebruiken. Blik altijd goed afsluiten na gebruik. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Bereid: Bereide voeding is maximaal 24 uur houdbaar, mits afgedekt en in de koelkast bewaard. Gebruik de voeding bij zuigelingen onder de 6 maanden echter binnen 1 uur na bereiding en gooi restjes voeding weg.

Algemene informatie

Eén portie (15 gram poeder aangemaakt met water tot 100 ml) PKU Anamix infant levert 2 gram eiwitequivalent.

De dagdosering van PKU Anamix infant moet door arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt.

PKU Anamix infant is verkrijgbaar bij de apotheek.

Gebruik

De daghoeveelheid dient in porties over de dag verdeeld te worden. Aanbevolen wordt om 15 gram poeder (3 maatschepjes) op te lossen in 90 ml water.

• Was uw handen en reinig het bereidingsoppervlak. Steriliseer de fles en de speen.

• Kook vers water gedurende 5 minuten of bij gebruik van een elektrische waterkoker tot deze afslaat. Laat tenminste 30 minuten afkoelen totdat het warm aanvoelt op de pols. Schenk de aanbevolen hoeveelheid water in een gesteriliseerde zuigfles.

• Vul het bijgeleverde maatschepje met poeder en strijk overtollig poeder met een schoon, droog mes eraf. Druk de poeder niet in het maatschepje.

• Voeg de aanbevolen hoeveelheid maatschepjes toe aan het water. Sluit de fles af met de dop en schud totdat het poeder volledig is opgelost. Controleer de temperatuur op de binnenkant van uw pols.

Samenstelling

Glucosesiroop, plantaardige oliën (hoog oliezuur zonnebloemolie, kokosnootolie, koolzaadolie, zonnebloemolie), galacto-oligoscachariden (van koemelk), L-arginine L-aspartaat, L-leucine, L-lysineacetaat, L-tyrosine, L-glutamine, L-proline, emulgator (citroenzuur esters van mono- en diglycerides van vetzuren), L-valine, calciumfosfaat, glycine, L-isoleucine, L-threonine, L-serine, kaliumcitraat, L-histidine, L-alanine, fructo-oligosachariden, kaliumchloride, cholinebitartraat, L-cystine, calciumglycerofosfaat, L-tryptofaan, natriumwaterstoffosfaat, L-methionine, magnesiumacetaat, olie van Crypthecodinium cohnii, magnesium L-aspartaat, olie van Mortielle alpina, natriumchloride, inositol, L-ascorbinezuur, antioxidanten (zonnebloemlecithine, ascorbylpalmitaat), ijzersulfaat, taurine, zinksulfaat, L-carnitine, DL-α-tocoferylacetaat, calcium D-pantothenaat, nicotinamide, kopersulfaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, retinylacetaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, chroomchloride, fyllochinon, natriumseleniet, natriummolybdaat, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Extra informatie

CNK 3050234
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent NUTRICIA