• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Pediakid spray nez-gorge fl 20ml

Meer afbeeldingen

Pediakid spray nez-gorge fl 20ml
Pediakid spray nez-gorge fl 20ml

10%

Special Price € 12,60

Normale prijs: € 14,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

PEDIAKID® Nez-Throat Spray combineert een licht hypertone zeewateroplossing die mechanisch slijmvliesvloeistof naar buiten trekt om de bovenste luchtwegen schoon te maken en de afvoer van slijm en microben te vergemakkelijken. Aloë vera vormt een film op het slijmvlies en p roteert irritaties om keelpijn te verzachten en de progressie van infecties te beperken. PEDIAKID® Nez-Gorge Spray bevat ook extracten van Echinacea, Propolis en koper, evenals hydrolaten van eucalyptus en rozemarijn.

Geleverd met 2 tips (nasaal en oraal) voor een zachte actie 2 in 1. Zonder drijfgas. 20 ml spuitfles

Gebruik

Hoe te gebruiken:

  • Voor neus: 2 verstuivingen in elk neusgat 2 tot 3 keer per dag gedurende 5 dagen. Geschikt voor zuigelingen.
  • Voor de keel: 2 sprays aan de achterkant van de keel vanaf 30 maanden, 3 tot 4 keer per dag gedurende 5 dagen.

Lees vóór gebruik de aanbevelingen en tips voor gebruik. Niet gebruiken in geval van gevoeligheid of allergie voor een van de componenten, of in geval van medische behandeling van de neus of keel, tenzij anders geadviseerd door een gezondheidsdeskundige. Het is raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen voor gebruik bij zuigelingen en jonge kinderen vanwege het spray-formaat.

Samenstelling

Eucalyptus gedestilleerd water (Eucalyptus globulus), Dode zeezout zeewater, gezuiverd water, rozemarijn gedestilleerd water (Rosmarinus officinalis), Echinacea-extract (Echinacea angustifolia), propolis-extract, verdikkingsmiddel: gom xanthaan, conserveermiddel: kaliumsorbaat, Aloë-extract (Aloë vera barbadensis), kopergluconaat, zuurteregelaar: citroenzuur.

Extra informatie

CNK 2990281
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent INELDEA