• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Pediakid calcium croissance pdr 14

Meer afbeeldingen

Pediakid calcium croissance pdr 14
Pediakid calcium croissance pdr 14

10%

Special Price € 10,80

Normale prijs: € 12,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

PEDIAKID® Calcium C + is specifiek ontwikkeld uit een geconcentreerde calciumbron die geschikt is voor alle kinderen, om tot 100% van de aanbevolen dagelijkse inname van calcium te dekken en de assimilatie met vitamine D te vergemakkelijken. De formule geschikt voor kinderen die lactose-intolerant of allergisch zijn voor melk. Voor gebruiksgemak wordt PEDIAKID® Calcium C + gepresenteerd in de vorm van sticks van aangezuurd poeder, heerlijk op smaak gebracht met Cola, die smelt en schittert op de tong, of kan worden verdund in een glas water voor de kleintjes.

Gebruik

Aanwijzingen voor gebruik : 1 tot 2 sticks per dag, bij voorkeur net na de maaltijd, om op de tong te smelten of op te lossen in een glas water voor jonge kinderen. Vanaf 3 jaar oud, of volg het advies van een gezondheidsdeskundige. Dit product is mogelijk ook geschikt voor volwassenen ouder dan 15 jaar.

Aanbevelingen: Buiten bereik van kinderen bewaren, uit de buurt van hitte en vocht. Om te consumeren als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overmatig gebruik kan leiden tot laxerende effecten. Bij voorkeur consumeren vóór de datum vermeld op de verpakking.

Eigenschappen

glutenvrij

Samenstelling

Ingrediënten: Calciumcarbonaat (drager: maïszetmeel), zoetstof: xylitol, fructose, aanzuurmiddel: citroenzuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, emulgator: glycerinebehenaat, aroma (steunen: maltodextrine, Arabische gom, triacetine, maltol, butylhydroxyanisol) , natriumbicarbonaat, vitamine D3 (ondersteunt: gemodificeerd zetmeel, maltodextrine, raapzaadolie, antioxidanten: natriumascorbaat, tocoferolen).

Extra informatie

CNK 2989986
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent INELDEA