• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Hyaflex forte inj.opl intra articul.spuit 1x3,0ml

Meer afbeeldingen

Hyaflex forte inj.opl intra articul.spuit 1x3,0ml
Hyaflex forte inj.opl intra articul.spuit 1x3,0ml

10%

Special Price € 70,20

Normale prijs: € 78,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

GEWRICHTSVLOEISTOFSUPPLEMENT

HYAFLEX FORTE wordt aangewezen bij de behandeling van gewrichtspijn of –stijfheid als gevolg van degeneratieve of posttraumatische osteoartrose van de knie ter vervanging of als toevoeging van een niet-farmacologische, traditionele behandeling of een pijnstillende behandeling.

Gebruik

Een behandeling met HyaFLEX FORTE bestaat uit één enkele injectie.De dosering en het aantal injecties zijn afhankelijk van de ernst van de symptomen van de patiënt. De effecten van de behandeling kunnen gedurende minstens 6 maanden aanhouden na een injectie van HyaFLEX FORTE.

Eigenschappen

Alle synoviale gewrichten, met name de gewichtsdragende gewrichten, bevatten visco-elastisch hyaluronzuur. Deze substantie heeft smerende en schokabsorberende eigenschappen.

De belastingsvermindering op het kraakbeen maakt het mogelijk dat het kraakbeen zich hernieuwt en bijgevolg de vooruitgang van osteoartrose afremt.

Gestabiliseerd hyaluronzuur in Hyaflex forte is een natuurlijke polysaccharide afkomstig van micro-organismen (Streptococcus zooepidemicus) dat vervolgens is gezuiverd.

HYAFLEX FORTE wordt in de gewrichtsholte geïnjecteerd om de gewrichtsvloeistof te herstellen.

Samenstelling

Verkrijgbaar als glazen injectiespuit voor éénmalig gebruik. Bevat 3 ml product in een steriele verpakking.

Eén ml HYAFLEXFORTE bevat 20,0 mg natriumhyaluronaat opgelost in een fysiologische zoutoplossing (pH tussen 6,8 en 7,8).

Extra informatie

CNK 2918258
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent TRENKER