• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Collagene marin leppin pot caps 90

Meer afbeeldingen

Collagene marin leppin pot caps 90
Collagene marin leppin pot caps 90

10%

Special Price € 15,21

Normale prijs: € 16,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

LEPPIN zeecollageen bevat hooggeconcentreerd zeecollageenhydrolysaat [1] (Peptan® - natuurlijke bioactieve ingrediënten). Deze vezelige eiwitten die hydroxiproline [2] bevatten, vormen meer dan 80% van het bindweefsel dat in alle delen van het lichaam wordt aangetroffen. Ze maken de regeneratie, elasticiteit en cohesie van bindweefsels mogelijk en spelen een belangrijke rol bij de integriteit van de gewrichten en de flexibiliteit van pezen en ligamenten. Dit eiwit dat van nature in ons lichaam aanwezig is, neemt echter af met de leeftijd en onze weefsels verliezen hun tonus.

Voorbeelden: de huid en het vlees verdorren, de pezen worden kwetsbaarder, het kraakbeen en de botten kunnen degenereren.

Marien collageen zorgt voor een betere reconstructie van gewrichtskraakbeen en bestrijdt gewrichtspijn [3] en bevordert zo een mooie huid [4]. We raden aan dit product te combineren met LEPPIN Silica of onze Super C Acerola om collageen beter te metaboliseren en zo artrose en huidproblemen diepgaand te behandelen (stevigheid, elasticiteit van weefsels, rimpels) .

Indicaties:
  • Marien collageen bevordert de regeneratie van bindweefsel in de huid. Het verlies van collageen naarmate we ouder worden, zorgt ervoor dat de huid gaat rimpelen. Verschillende onderzoeken [1] laten zien dat de consumptie van collageen helpt om een ​​gezonde, mooie en jonge huid te krijgen, aangezien het huidbeschadiging door blootstelling van de huid aan UV-straling vermindert;
  • Marien collageen zorgt voor een goede werking van kraakbeen en gewrichten en botten [2];

[1] Het effect van orale collageenpeptidesuppletie op de hydratatie van de huid en het dermale collageennetwerk: bewijs uit een ex vivo model en gerandomiseerde klinische onderzoeken, gecontroleerd tegen placebo. Asserin J, Lati E, T Shioya, J Prawitt (2015) Journal of Cosmetic Dermatology 14 (4): 291-301.[2] Dagelijkse orale consumptie van gehydrolyseerd collageen type 1 is chondroprotectief en ontstekingsremmend bij posttraumatische artrose bij muizen. Dar Q-A, EM Schott, Catheline SE, Maynard RD, Liu Z, Kamal F, Farnsworth CW, Ketz JP, Mooney RA, Hilton MJ, Jonason JH, J Prawitt, Zuscik MJ (2017) PLoS ONE 12 (4). + Effect van collageenhydrolysaat bij gewrichtspijn: een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie van 6 maanden. Bruyère O, Zegels B, Bourges C, Reginster JY (2012) Complementaire therapieën in de geneeskunde 20 (3): 124-30.

Gebruik

3 tot 6 capsules per dag met een glas water bij het avondeten of voor het slapengaan. De synthese van collageen wordt in rust geoptimaliseerd.

Samenstelling

Ingrediënten Marine collageen - LEPIVITS

Zeecollageen (Naticol® - zeecollageenpeptiden); rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardig pullulan.
Nutritionele analyse 1 gel Aanbevolen inname%
Marine collageen (hydrolysaat) 90% collageen proteïnen inclusief hydroxyproline 250mg -

Extra informatie

CNK 2997757
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent LEPIVITS BELGIUM