• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Bloxair susp maag-darm 20ml

Meer afbeeldingen

Bloxair susp maag-darm 20ml
Bloxair susp maag-darm 20ml

10%

Special Price € 9,27

Normale prijs: € 10,30

Beschikbaarheid: Op voorraad

BloXair, een orale suspensie voor de maag, is een karamelkleurige emulsie met simethicon en Bacillus coagulans in druppelvorm voor een eenvoudige toediening.

Het is een mechanisch werkend medisch hulpmiddel, dat werkt door hetverminderen van de oppervlaktespanning van gasbellen die gevormdworden in het spijsverteringsstelsel.

Indicatie: geïndiceerd bij behandeling van winderigheid, een opgeblazen gevoelen kolieken bij baby, kind en volwassenen, ook bij veranderingen van de darmflora.Ook aangewezen bij veranderingen van de darmflora. Spijsverteringsstoornissen.

Aangewezen in gevallen waar het nodig is om de tijd van maagledigingte verminderen.

Geïndiceerd voor de behandeling van het prikkelbare darm syndroom.

Ter ondersteuning bij de behandeling van Helicobacter pylori.Samenstelling: Simethicone (30% emulsie), sporen van Bacillus coagulans(minimaal 1,5 miljard / g), fructose, natriumbenzoaat, aroma.

Indicatie: geïndiceerd bij behandeling van winderigheid, een opgeblazen gevoelen kolieken bij baby, kind en volwassenen, ook bij veranderingen van de darmflora.

Gebruik

Gebruikswijze:

Ingenomen ten minste 1 uur voor of na een medicatie.

Goedschudden voor gebruik.

Om een correcte, druppelsgewijze toediening van ditvisceuze product toe te laten, moet men het flesje met een lichte maar voldoendedruk induwen.

Volwassenen en kinderen: 20 druppels, kan worden verdund in een vloeistof,2-4 keer per dag bij voorkeur na de maaltijd, of volgens de aanwijzingen van de arts.

Zuigelingen: 10 druppels, kan worden verdund in een vloeistof, 2-4 keer perdag of volgens de aanwijzingen van de arts

Extra informatie

CNK 2956340
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent BAUSCH & LOMB PHARMA