• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Aromakids kit zoombie spray 30ml + knuffel

Meer afbeeldingen

Aromakids kit zoombie spray 30ml + knuffel
Aromakids kit zoombie spray 30ml + knuffel

10%

Special Price € 23,31

Normale prijs: € 25,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

boosheid en prikkelbaarheid

Gebruik

Oplossing verstuiven op een pluche, een zakdoek of het bedlinnen. Maakt geen vlekken. Verstuiven voor het slapengaan of op elk moment van de dag. Een enkele verstuiving op 30 cm is normaal voldoende. Wacht 2 tot 3 min. voor u de pluche/de zakdoek aan het kind geeft of voor u het kind in het bed legt. Herhaal indien nodig, maar niet meer dan 3x/24 uur. VOORZORGEN BIJ GEBRUIK : De verstuiving moet gebeuren door een volwassene. Niet verstuiven in de richting van het kind. In geval van contact met de ogen, spoelen met een plantaardige olie in cosmetische producten of keukeningrediënten (zachte amandelolie of olijfolie). Niet verstuiven op delen van de pluche die in de mond worden gestopt.

Eigenschappen

Deze samenstelling kalmeert de zenuwen van uw kind. Ze geeft een gevoel van bescherming en rust. Zijn driftaanvallen blijven beperkt en uw kind zal zich beter voelen.

Samenstelling

Etherische oliën: Etherische olie van citroen litsea (Litsea citrata), Etherische olie van pomerans-blad (Citrus aurantium amara), Etherische olie van ravintsarablad (Cinnamomum camphora), Etherische olie van citroenschil (Citrus limon), Etherische olie van mandarijnschil (Citrus reticulata), Etherische olie van mirre (Commiphora myrrha)

Extra informatie

CNK 3419926
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent TILMAN