• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Aromakids kit teddy spray 30ml + knuffel

Meer afbeeldingen

Aromakids kit teddy spray 30ml + knuffel
Aromakids kit teddy spray 30ml + knuffel

10%

Special Price € 23,31

Normale prijs: € 25,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

verlies van zelfvertrouwenen en bedplassen

Gebruik

Oplossing verstuiven op een pluche, een zakdoek of het bedlinnen. Maakt geen vlekken. Verstuiven voor het slapengaan of op elk moment van de dag. Een enkele verstuiving op 30 cm is normaal voldoende. Wacht 2 tot 3 min. voor u de pluche/de zakdoek aan het kind geeft of voor u het kind in het bed legt. Herhaal indien nodig, maar niet meer dan 3x/24 uur. VOORZORGEN BIJ GEBRUIK : De verstuiving moet gebeuren door een volwassene. Niet verstuiven in de richting van het kind. In geval van contact met de ogen, spoelen met een plantaardige olie in cosmetische producten of keukeningrediënten (zachte amandelolie of olijfolie). Niet verstuiven op delen van de pluche die in de mond worden gestopt.

Eigenschappen

Deze samenstelling bevordert het zelfvertrouwen en geeft een gevoel van bescherming aan uw kind. Het verlies van zelfvertrouwen, stress, de komst van een klein broertje, een verandering van school,... kunnen aanleiding geven tot bedplassen. Uw kind is gewoon psychologisch verward. Deze verstuiver zal uw kind helpen om de situatie terug te brengen tot haar juiste proporties en om weer zelfvertrouwen te krijgen.

Samenstelling

Etherische oliën: Etherische olie van grove den (Pinus sylvestris), Etherische olie van sinaasap-pelschil (Citrus sinensis), Etherische olie van citroenschil (Citrus limon), Etherische olie van bergamot (Citrus aurantium bergamia), Etherische olie van zwarte peper (Piper nigrum), Etherische olie van vetiverwortel (Vetiveria zizanioides).

Extra informatie

CNK 3419157
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent TILMAN