• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Aromakids kit mummy spray 30ml + knuffel

Meer afbeeldingen

Aromakids kit mummy spray 30ml + knuffel
Aromakids kit mummy spray 30ml + knuffel

10%

Special Price € 23,31

Normale prijs: € 25,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

verdriet en verlatingsangst

Gebruik

Oplossing verstuiven op een pluche, een zakdoek of het bedlinnen. Maakt geen vlekken. Verstuiven voor het slapengaan of op elk moment van de dag. Een enkele verstuiving op 30 cm is normaal voldoende. Wacht 2 tot 3 min. voor u de pluche/de zakdoek aan het kind geeft of voor u het kind in het bed legt. Herhaal indien nodig, maar niet meer dan 3x/24 uur. VOORZORGEN BIJ GEBRUIK : De verstuiving moet gebeuren door een volwassene. Niet verstuiven in de richting van het kind. In geval van contact met de ogen, spoelen met een plantaardige olie in cosmetische producten of keukeningrediënten (zachte amandelolie of olijfolie). Niet verstuiven op delen van de pluche die in de mond worden gestopt.

Eigenschappen

Deze combinatie van etherische oliën bevordert de relaxatie en ontspanning bij uw kind. Uw kind zal kalmer zijn bij veranderingen en rustiger blijven om de toekomst met meer vertrouwen tegemoet te zien.

Samenstelling

Etherische oliën: Etherische olie van bergamot (Citrus aurantium bergamia), Etherische olie van pomeransblad (Citrus aurantium amara), Etherische olie van lavendel (Lavandula angustifolia), Etherische olie van mirre (Commiphora myrrha), Etherische olie van ylang-ylang bloem (Cananga odorata), Etherische olie van Hô-Hout (Cinnamomum camphora)

Extra informatie

CNK 3419140
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent TILMAN