• Gratis levering vanaf €30
  • Veilige betaling
  • Voor 15u besteld, morgen in huis
  • Erkende apotheek

Antimetil gom 24

Meer afbeeldingen

Antimetil gom 24
Antimetil gom, op basis van gember, komt onder vorm van gommetjes en helpt om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: na een ongebruikelijke maaltijd, tijdens de zwangerschap en op reis.

10%

Special Price € 9,81

Normale prijs: € 10,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

De natuurlijke formule van Antimetil gom helpt om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: in geval van overdaad bij het eten of van verandering in voedingsgewoonten (bijvoorbeeld in vakantie) en tijdens uw reizen.

Antimetil gom is perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Antimetil gom komt onder vorm van gommetjes zonder suikermet een aangename citroensmaak. Antimetil gom is makkelijk mee te nemen en er is geen water bij nodig!

Elk gommetje bevat 25 mg gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder.

Een tip alvorens u op vakantie vertrekt: vergeet niet om Antimetil mee te nemen.

  • Lichte maag
  • Spijsverteringsevenwicht
  • ongebruikelijke maaltijden
  • Reis

Gebruik

Kinderen vanaf 6 jaar: 1 gommetje 1 tot 3 keer per dag(maximum 3 gommetjes per dag)
Volwassenen en kinderen 12 jaar: 2 gommetjes 1 tot 3 keer per dag(maximum 6 gommetjes per dag)

In geval van reis of verplaatsing, neem de gommetjes 30 minuten voor het vertrek.

Eigenschappen

WERKING:Gember helpt u op een krachtige wijze tijdelijke spijsverteringsongemakken te verminderen. Bovendien veroorzaakt gember geen negatieve werkingen. De werking van gember is aangetoond door een groot aantal studies gerealiseerd bij verschillende doelgroepen.Antimetil gom bevat een gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder. Zijn natuurlijke formule is perfect geschikt om u te helpen een optimaal spijsverteringsevenwicht te behouden.

VEILIGHEID: Talrijke studies hebben de veiligheid van gember aangetoond. Door deze studies is er ook bewezen dat gember geen negatieve werkingen veroorzaakt. De natuurlijke formule van Antimetil gom biedt dus een hoge veiligheid en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Samenstelling

Ingrediënten per gom: Vulstoffen: arabische gom, sorbitolsiroop, beta-cyclodextrine, maltitolsiroop – gestandaardiseerd gember droogextract* (Zingiber officinale) 25 mg – Natuurlijke aroma's : citroen, munt, eucalyptus – zoetstoffen: sucralose, steviolglycosiden. Glansmiddelen: kokosolie, carnaubawas.

Kan sporen bevatten van ei, noten en tarwe.

*10% gingerol: 25 mg gestandaardiseerd extract stemt overeen met 250 mg gemberpoeder.

Extra informatie

CNK 3361615
Bijsluiter Nee
Medicijn Nee
Producent TILMAN